Prodej zvěře

Zvěřina se odlišuje od masa většiny druhů hospodářských zvířat nejen obsahem hlavních živin – bílkovin a tuků, ale i jejich složením. Rozdíly jsou také v obsahu vitamínů a ve struktuře svalových vláken. Hlavní předností zvěřiny je její nízká tučnost, je tedy vhodná i pro moderní dietní kuchyni.

Vykoupená zvěř se rozbourá na jednotlivé díly, jako kýty, hřbet, plec, krk, a to v úpravě s kostí, nebo bez kosti. Opracovaná a odblaněná zvěřina se vakuově balí a hluboce zamražená se prodává. V době lovecké sezony je možno po dohodě připravit i zvěřinu chlazenou. Velikost jednotlivých dílů se přizpůsobuje požadavkům zákazníka.

Firma
MORAVIALOV s.r.o.
Kravsko 212
IČ: 48398519     DIČ: CZ48398519
GPS:
48.9166161N, 15.9832192E
Kontaktní údaje
Vedoucí: Aleš Hutař
Tel.: +420 515 255 129
Mobil: +420 731 762 341
+420 777 062 939
moravialov@moravialov.cz
Sledujte nás na Facebooku